Engineering

Dé engineers voor industriële veiligheid

Pieter Bolder, 8 oktober 2021

website

In 44 jaar is Bömer Engineering Services uitgegroeid van tekenbureau tot een engineeringsbureau met de focus op industriële veiligheid. Onze engineers vertalen ideeën, concepten en uitgangspunten voor meet- en regeltechniek naar precieze specificaties en concrete ontwerpen. Altijd flexibel inzetbaar, waar en wanneer u ons ook nodig hebt. De veranderingen van de afgelopen jaren hebben er ook toe geleid dat het tijd werd voor een website die beter past bij onze positie in de markt.

Wij helpen industriële organisaties beter en veiliger te presteren. Naast de engineering van besturings- en regeltechniek houden wij ons in het bijzonder bezig met industriële veiligheid. Die positionering vind je ook terug in de opzet van onze nieuwe website.Onze website is een levend document waar wij actuele vraagstukken gaan behandelen. Iedere maand publiceren wij daarom blogs over actuele vraagstukken op het gebied van engineering en industriële veiligheid. In onze blogs delen onze engineers hun specialistische kennis en geven zij praktische tips. Ben jij verantwoordelijk voor de machines van jouw organisatie? Of ben je machinebouwer en wil jij ook op de hoogte blijven? Meld je dan nu aan!

Het team van Bömer Engineering Service

Als je wilt weten hoe het precies werkt!

bomer engineering services
Bömer Engineering Services

Bömer Engineering Services helpt industriële organisaties beter en veiliger te presteren. Met ons team van specialisten kunnen wij ideeën, concepten en uitgangspunten voor de engineering van installaties en machines vertalen naar precieze specificaties en concrete ontwerpen.