Meet- & Regeltechniek

Wij leveren E/I Specialisten voor Lang- & Kortlopende Projecten

Bömer Engineering Services is een engineeringsbureau dat ideeën, concepten en uitgangspunten voor meet- en regeltechniek vertaalt naar precieze specificaties en concrete ontwerpen. Speerpunten van onze dienstverlening zijn onder meer:

  • Flexibele inhuur
  • Betrokken project management
  • Objectieve begeleiding van aanbestedingen
meet- en regeltechniek

8

Ons team van meet-en regel­technici staat voor u klaar.

1977

Al 44 jaar actief in chemie, farmacie, machine­bouw & papier­industrie.

Engineering

Alle expertise onder één dak

Naast het maken van begrotingen en ontwerpen voor projecten, verzorgen wij bestekken en begeleiden wij de aanbesteding van packaged units. Onze drijfveer is jouw ontwerpkeuzes te vertalen in een duidelijk bestek dat geen ruimte laat voor onverwachte interpretaties van leveranciers.

Flexibele Inhuur

Team Extension

Jouw bezetting is afgestemd op het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden. Voor bouw- en verbouwprojecten is personele uitbreiding meestal noodzakelijk. Wij kunnen jouw team tijdelijk versterken met onze eigen E/I-specialisten. Zo helpen wij jouw project op tijd op te leveren zonder specialistische medewerkers te rekruteren.

Aanbestedingen

Belangen­behartiging bij aanbesteding

Desgewenst of noodzakelijk assisteren we jouw organisatie om de kar te trekken bij het ontwerp en de realisatie van nieuwe installaties. Onze team extension behartigt jouw belangen bij leveranciers en zorgt ervoor dat een traject vlot en economisch verloopt.

Contact

Neem contact met ons op

Op zoek naar expertise? Of extra capaciteit? Neem dan gerust contact met ons op. Na een telefonische introductie komen we graag langs voor een persoonlijke kennismaking. Zo heb je binnen afzienbare tijd duidelijkheid over de omvang en kosten van jouw vraagstuk.