MVO

Bömer Engineering Services en de maatschappij

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor ons een essentieel onderdeel van onze bedrijfsvoering. We doen graag iets voor de omgeving waarin we werken en wonen. MVO is voor ons ook het bevestigen van onze betrokkenheid met de maatschappij. Wij geven van harte iets terug omdat we dankbaar zijn dat alles goed gaat voor Bömer.

Om onze maatschappelijke betrokkenheid - en dan met name op de lokale cultuur - te benadrukken, zijn wij gestart met het sponsoren van cultuur of culturele evenementen. Wij vinden dat het faciliteren daarvan in principe een overheidstaak is. Omdat de overheid die taak zowel in de breedte als de top heeft laten liggen, pakken wij dat voor een heel klein stukje op. Want, naast fondsen en crowdfunding is sponsoring een belangrijke bron van inkomsten voor kunstenaars, creatieven en instellingen bij het realiseren van hun projecten.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

8

Ons team van meet-en regel­technici staat voor u klaar.

1977

Al 44 jaar actief in chemie, farmacie, machine­bouw & papier­industrie.

Goede doelen

Onze bijdragen aan de samenleving

  • We zijn partner van Phion (Orkest van Gelderland en Overijsel) en donateur van concertzaal ’t Mosterdzaadje
  • We zijn partner van de Stichting Present Apeldoorn. Naast een financiële donatie organiseren we jaarlijks een personeelsactiviteit voor Present waarbij een vrijwilligersproject wordt uitgevoerd
  • We faciliteren deelname aan het bestuur van Koninklijke Metaalunie. Als ondernemersvereniging met ruim 14.000 leden is Koninklijke Metaalunie een belangrijke sociale partner in Nederland
  • We nemen deel aan de normcommissie veiligheid. De Normcommissie Explosieveiligheid stimuleert het gebruik van normen om de veiligheid te waarborgen. Hier staat geen financiële vergoeding tegenover staat; het deelnemen aan de commissie kost lidmaatschapsgeld.

Contact

Neem contact met ons op

Op zoek naar expertise? Of extra capaciteit? Neem dan gerust contact met ons op. Na een telefonische introductie komen we graag langs voor een persoonlijke kennismaking. Zo heb je binnen afzienbare tijd duidelijkheid over de omvang en kosten van jouw vraagstuk.