Over ons

Dé Engineers voor Industriële Veiligheid

Bömer Engineering Services helpt industriële organisaties beter en veiliger te presteren. Naast de engineering van besturings- en regeltechniek houden wij ons in het bijzonder bezig met industriële veiligheid. Met ons team van specialisten kunnen wij ideeën, concepten en uitgangspunten voor de engineering van installaties en machines vertalen naar precieze specificaties en concrete ontwerpen. Als je wilt weten hoe het precies werkt!

bomer engineering services

8

Ons team van veiligheids- & E/I-specialisten staat voor u klaar.

1977

Al 44 jaar actief in chemie, farmacie, machine­bouw & papier­industrie.

Onze Geschiedenis

In 44 jaar van tekenbureau tot ingenieurs van veiligheid

Bömer Engineering Service is een zelfstandig en onafhankelijk ingenieursbureau dat sinds 1977 is gevestigd in Apeldoorn. Wij leveren expertise en mankracht aan (onder andere) machinebouw en installatie-eigenaren in de chemische-, farmaceutische - en papierindustrie. Onze opdrachtgevers kunnen bij ons terecht voor alle vragen op gebied van explosieveiligheid, functionele veiligheid en elektrische veiligheid. Wij zijn graag het klankbord voor technische diensten, procestechnologen, HSE managers en installatie­verantwoordelijke.

meet- en regeltechniek
Ons Team

Ons team van veiligheids- & E/I-specialisten staat voor u klaar

explosieveiligheid
Pieter Bolder
Directeur
Romy van den Burg
Office Manager
Hans Kleiboer
Senior Engineer
Hans Dijkhof
Engineer
Arnold Kers
Senior Engineer
Ludo van Ingen
Senior Engineer
Gerrit ten Dolle
Senior Engineer
Willem Smith
Senior Engineer

Contact

Neem contact met ons op

Op zoek naar expertise? Of extra capaciteit? Neem dan gerust contact met ons op. Na een telefonische introductie komen we graag langs voor een persoonlijke kennismaking. Zo heb je binnen afzienbare tijd duidelijkheid over de omvang en kosten van jouw vraagstuk.