Vacatures

Bömer Engineering Services groeit, groei met ons mee

Bömer Engineering Services is een hecht team van ervaren en gepassioneerde engineers. Ons engineeringsteam bestaat uit specialisten op het gebied van instrumentatie, elektrotechniek en industriële veiligheid. De diensten die wij leveren bestaan uit technische adviezen, budgetteringen, calculaties, volledige ontwerpen, bestekken en projectbegeleiding binnen de genoemde vakdisciplines. Wij zijn met name actief in de chemische-, farmaceutische-, en papierindustrie. Belangrijke kenmerken van ons bedrijf zijn vakbekwaamheid, betrouwbaarheid, kwaliteit, snelheid en een no-nonsense mentaliteit.

bomer engineering services

8

Ons team van meet-en regel­technici staat voor u klaar.

1977

Al 44 jaar actief in chemie, farmacie, machine­bouw & papier­industrie.

Vacatures

Werken bij Bömer Engineering Services

Bömer heeft sinds de start in 1977 een zeer goede naam in de markt opgebouwd en wordt door opdrachtgevers al in een vroeg stadium betrokken bij ontwerp- en ontwikkelfases van projecten. Onze passie voor veiligheid blijft bij onze opdrachtgevers niet onopgemerkt; wij zijn er trots op dat wij steeds meer opdrachten krijgen.

Momenteel bestaat Bömer uit 9 ervaren professionals. Per direct zijn wij op zoek naar een zelfstandig engineer die ons team komt versterken. Ook bieden wij uitstekende kansen voor een junior engineer die opgeleid wil worden tot zelfstandig werkend engineer.

Kennismaken

Maak kennis met Bömer

Wil je weten wat het betekent om te werken voor Bömer Engineering Services? Tijdens een kennismakings­gesprek vertellen we je alles over onze projecten, opdrachtgevers en arbeids­voorwaarden, en beantwoorden we al jouw vragen. Neem dus direct contact op!