Engineering

Bömer Engineering Services en de maatschappij

Pieter Bolder, 30 november 2021

Bömer Engineering Services en de maatschappij

Bömer Engineering Services en de maatschappij

Het faciliteren van cultuur en kunst vinden wij in principe een overheidstaak. Omdat de overheid die taak zowel in de breedte als de top heeft laten liggen, pakken wij dat voor een heel klein stukje op. Want, naast fondsen en crowdfunding is sponsoring een belangrijke bron van inkomsten voor kunstenaars, creatievelingen en instellingen bij het realiseren van hun projecten.

Om onze maatschappelijke betrokkenheid – en dan met name bij de lokale cultuur – te benadrukken, zijn wij gestart met het sponsoren van culturele instellingen. Wij hebben in ons sponsorbeleid een gerichte keuze gemaakt voor de ondersteuning van specifieke instanties, met het zwaartepunt op regionale cultuur. Mede om die reden zijn wij sponsor van Phion (Orkest van Gelderland en Overijssel) en donateur van concertzaal ’t Mosterdzaadje. In tijden waarin het coronavirus al onze levens flink beïnvloedt, blijft het culturele hart van Phion kloppen. Sterker nog, het lijkt harder te kloppen dan ooit. Al is de afgelopen periode een flinke uitdaging geweest, waar zij de steun van mensen met hetzelfde cultureel kloppende hart goed kunnen gebruiken.

Hoe kun je hen steunen? Door een kaartje te kopen voor een concert of door een gift, maar vooral door cultuur verder uit te dragen en te genieten van alle mooie concerten en voorstellingen die er zijn. Klik hier voor meer informatie.

Pieter Bolder

bomer engineering services
Bömer Engineering Services

Bömer Engineering Services helpt industriële organisaties beter en veiliger te presteren. Met ons team van specialisten kunnen wij ideeën, concepten en uitgangspunten voor de engineering van installaties en machines vertalen naar precieze specificaties en concrete ontwerpen.