Engineering

Bömer groeit, groei met ons mee!

Pieter Bolder, 28 oktober 2021

Bömer groeit, groei met ons mee!

Bömer Engineering Services is een hecht team van ervaren en gepassioneerde engineers. Ons engineeringsteam bestaat uit Elektro en Instrumentatie (E/I) engineers met specifieke kennis op het gebied van industriële veiligheid. De diensten van Bömer bestaan uit technische adviezen, budgetteringen, calculaties, volledige ontwerpen, bestekken en projectbegeleiding binnen de genoemde vakdisciplines. Wij zijn met name actief in de chemische-, farmaceutische-, en papierindustrie. Belangrijke kenmerken van ons bedrijf zijn vakbekwaamheid, betrouwbaarheid, kwaliteit, snelheid en een no-nonsense mentaliteit.

Bömer heeft sinds de start in 1977 een zeer goede naam in de markt opgebouwd en wordt door opdrachtgevers al in een vroeg stadium betrokken bij ontwerp- en ontwikkelfases van projecten. Onze passie voor veiligheid blijft bij onze opdrachtgevers niet onopgemerkt; wij zijn er trots op dat wij steeds meer opdrachten krijgen. Momenteel hebben wij verschillende aantrekkelijke vacatures voor junior en senior engineers. Kom jij ons team versterken?

Pieter Bolder

bomer engineering services
Bömer Engineering Services

Bömer Engineering Services helpt industriële organisaties beter en veiliger te presteren. Met ons team van specialisten kunnen wij ideeën, concepten en uitgangspunten voor de engineering van installaties en machines vertalen naar precieze specificaties en concrete ontwerpen.